dimecres, 23 de gener del 2013

RACC: NI ERO NI HÒSTIES!

Finalment el RACC s'ha tret la careta. Els dirigents d'aquest "modèlic" club que tant s'enorgulleix de portes cap a fora de considerar que "les persones són el més important" ha demostrat, una vegada més, que no aplica el mateix criteri quan es tracta de la seva plantilla.No ens hauria d'haver agafat per sorpresa, el RACC s'ha declarat des d'un primer moment defensora a ultrança de l'última reforma laboral i no li ha tremolat el pols a aplicar totes les vegades ha volgut despullant -nosa poc a poc de gran part dels nostres drets, de la mateixa manera que no li ha tremolat tampoc el pols per anunciar que vol carregar 194 llocs de treball més. I diem més, perquè aquesta vegada l'ERO és públic però portem diversos anys patint un Ere encobert que en Acaservi ens ha deixat pràcticament sense efectius.Cal tenir molt morro i ser molt cínic per voler "carregar-se" a 194 treballadors / es i ni tan sols al · legar un motiu creïble. Repetim, cal tenir molt morro i ser molt cínic per assegurar que no es pot mantenir als treballadors de la seva pròpia plantilla però si es manté a l'empresa subcontractada a la qual estan derivant tota la nostra activitat. I cal tenir molt morro i ser molt cínic també, per escudar-se en que no s'han tingut els beneficis previstos o que no s'ha guanyat prou per enviar a l'atur 194 persones. I les grans inversions dels últims temps? Per què llavors fa només uns mesos aquest gran i costós projecte anomenat taller racc??

Srs Dirigents del Club Racc, NO entenem pq castiguen a la plantilla per la seva nefasta gestió empresarial. Si no han guanyat prou(340 milions d´euros de benefici no els hi sembla suficient?), doncs ho sentim, nosaltres tampoc cobrem el que voldríem i aquí estem aixecant aquest Club dia a dia.
(Els sona això de "entitat sense ànim de lucre???) Els treballadors d'aquest club no tenim ni pagarem seus deliris de grandesa, la seva nefasta gestió empresarial ni molt menys els seus errors.Estan molt equivocats si pensen que anem a ajupir el cap i resignar-nos un cop més davant el penúltim intent d'aniquilar al poc que queda d'aquesta plantilla.                          Des de la CNT ho tenim molt clar: Ni ERO, ni hòsties.                                      En aquesta empresa NO sobra ningú


 (a la vista de qualsevol està, fins i tot a la de les gràfiques d'activitat del nostre Gerent, que ha de obsevar com cada dia que passa treiem la llengua en el nostre lloc de treball perquè som 4 gats treballant)En aquesta empresa sobren primes als alts directius, sobren cotxes de luxe, sobren malbarataments, sobren incentius absurds, sobren ostentacions, sobren subcontractes, però no sobren treballadors ni treballadores.No ens importa el criteri que pretenguin aplicar per "carregar-se" a gent. La CNT no acceptará cap mesura que suposi un sol acomiadament.Ara més que mai toca donar la cara. Ara més que mai tots i totes hem de reaccionar. El primer és saber que ja no ens servirà això de mirar cap a un altre costat i escudar-nos en la idea que potser no ens toca. Hem d'abandonar la idea que no podem tombar les decisions de l'empresa, podem i hem de almenys intentar-ho.El RACC ha mogut fitxa, ara ens toca moure a nosaltres. Hi ha molts exemples de plantilles que han obligat a empreses a retrocedir en els seus plans de regulació d'ocupació a força de la pressió i la unitat exercida per tots els treballadors. Aquesta és la clau: Pressió pública i unitat de la plantilla.Per això davant la convocatòria de assemblea del comitè d'Acaservi, des de la Secció Sindical de la CNT vol indicar el següent:- Que sol · licitarem que en aquesta assemblea es prenguin actes de tot el que es proposi i es decideixi.- Que proposarem que es prengui l'acord que es constitueixi en aquest mateix moment l'Assemblea de treballadors i treballadores de Acaservi i que des d'aquest moment sigui aquesta assemblea la que prengui absolutament totes les decisions que afectin a aquesta plantilla.Cal lluitar, cal organitzar-se.És la manera que aquesta unió tan necessària es produeixi i tots i cada un de nosaltres / es comenci a decidir sobre el seu futur i lluiti pel que és seu,  nostre, de tots i de totes.

I ja per acabar, Srs Dirigents del Club RACC deixin de burlar-se dels seus treballadors, deixin i deixin de  desposseir-los dels seus drets i comencin a tenir dins de casa la dignitat de la que tant presumeixen fora.                         PERQUÈ ELS NOSTRES DRETS NO ES NEGOCIEN.

                           PERQUÈ AL RACC NO SOBRA NINGÚ.

                             PERQUÈ SI LLUITES POTS PERDRE,
                         PERÒ SI NO LLUITES JA ESTÀS PERDUT.

                                 RACC: NI ERO NI HÒSTIES!


Secció Sindical CNT-AIT RACC.