dijous, 19 de desembre del 2013

NADAL AL RACC? RES A CELEBRAR.

L' ostentació de la vergonya.

Vam començar l'any amb un ERO que, en els seus inicis, pretenia carregar-se 194 persones i que ,pel camí, va deixar finalment a 150 treballadors i treballadores al carrer i a gairebé un centenar amb una important reducció de salari . Motiu ? No hi havia diners per a tothom.
Vam continuar amb un augment progressiu cada vegada més important de la subcontractació de mà d'obra molt més econòmica( Konecta i companyia ) perquè els treballadors i treballadores de casa sortim, com diuen els nostres Gerents "massa cars" . Motiu ? No hi ha diners .
Encara tenim els cossos calents dels nostres companys de RACC Travel . 150 treballadors i treballadores més al carrer després de patir el 2n ERO de l'any  que va acabar amb el 99 % de la plantilla d'aquesta empresa . Motiu ? No hi ha diners .
Després va venir  "l'excedent " de personal a la Central d'Alarmes que va haver d'emigrar cap a altres empreses del Grup RACC . Motiu ? No hi ha diners.
I ara... Ara,acabem l'any amb una majestuosa festa llogant en exclusiva un dels locals més de moda del Port Olímpic ( la discoteca Catwalk ), oferint un sopar tipus " còctel " i copes per tothom !!!. Motiu ? Hi ha diners només per allò que us interessa .
No acabem d' entendre que pretenen celebrar realment els nostres Dirigents amb aquest clar gest de provocació . Cal tenir molt poca vergonya per haver-se desfet de més de 300 treballadors i treballadores en el que portem d'any
al · legant problemes econòmics i ara obrir la cartera i deixar anar els bitllets en una ostentació insultant sense precedents .
El que encara entenem menys és què celebraran exactament els treballadors que assisteixin: Que som menys ? Que treballem més i pitjor ? Que cobrem menys?
No ens entra al cap seure a sopar , o a prendre una copa alegrament amb qui ens explota durant tot l'any , amb qui ens ha baixat el sou , i amb qui ha intentat acomiadar-nos o ens acomiadarà en breu .
Es farà públic el cost de la festa en qüestió ? Si aquesta és la festa preparada per als treballadors  , ens preguntem : quin gran esdeveniment els hi espera  als alts directius ? Al cap i a la fi, ells sí tenen coses a celebrar, el seu objectiu per a aquest any s'ha complert : S'han tret de sobre  a gran part de la plantilla .


Des de la Secció Sindical de la CNT condemnem aquesta ostentació insultant i diem NO, GRÀCIES.
No, a una festa subvencionada amb els diners que aquesta empresa s'ha estalviat acomiadant als nostres companys i NO a una festa pagada amb  les reduccions de salari que molts de nosaltres estem patint .
Va sent hora que aquest club faci ostentació d'algo més que no sigui la seva prepotència, una cosa que sabem que els hi és molt aliè : el respecte . Per una vegada , i encara que només sigui per vergonya , Senyors/es del RACC:  respectin als quals cada dia aixequem aquest club.


                            Amb vostès no tenim RES A CELEBRAR.



                                                                             Secció Sindical CNT-A.I.T RACC.

                                                                                seccio.racc@barcelona.cnt.es
                                                                                 www.socisracc.blogspot.com